Styrelsen söker nya medlemmar!

Vill du vara med och påverka styrelsen? Som styrelsemedlem får du vara med och påverka aktiviteter för hyresgästerna och ansvara för våra gemensamma lokaler så som bastu, gym, bibliotek etc. Just nu letar vi efter gymansvariga, festlokalsansvarig, kassör och informationsansvarig. Läs mer om posterna nedan. (Om en roll inte blir tillsatt kan vi behöva stänga ner respektive lokal eller område.)

 

Vad innebär det att vara med i styrelsen?

Vi har styrelsemöte en gång per månad för att stämma av hur det går inom varje område och ta upp frågor och idéer. Utöver det så gör man de uppgifter som krävs för att hålla igång sitt ansvarsområde, vilket varierar från post till post och man får arvode därefter. Dessutom får man som styrelsemedlem gratis tillgång till tjänsterna som annars kostar pengar: festlokal och gym.

Alla blir hörda i styrelsen och vi välkomnar alltid förbättringsförslag. Alla styrelsemedlemmar är vanliga dödliga och ingen tidigare erfarenhet krävs! Dessutom får du en bra merit genom att vara med i styrelsen.

 

Roller

Gymansvarig

Ser till att gymmet och dess utrustning är i bra skick och ansvarar för gymkontrakten.

Festlokalsanvarig

Har hand om bokningar av festlokalen och ser till att lokalen är i bra skick.

Kassör

Har hand om styrelsen pengar och bokföring.

Informationsansvarig

Informerar hyresgästerna om händelser och underhåller hemsidan och sociala medier.

 

Kontakta oss

Är du intresserad av att gå med eller vill du veta mer? Hör av dig till . Annars går det bra att bara dyka upp på vårt nästa möte den 8 december kl 18.30 i biblioteket (se karta). Lägg till eventet i din kalender här. Varmt välkommen!