Nyheter

Flytta på gymmaskiner

Vi behöver hjälp med att flytta ut några av gymmaskinerna för att få mer utrymme, har du möjlighet att hjälpa till skriv gärna upp dig på https://silurus.doodle.com/poll/zmk5cczu6c3pgqd9 .

Städdags och inneskor

Nu på torsdag (2016-01-21) är det städdag i gymmet, ca. 18:00-20:00, alla är såklart välkomna =)
Efter det kommer vi att införa endast inneskor i gymmet, det är för att underlätta städning och för att träningsmaskinerna ska klara sig bättre, speciellt löpbandet är väldigt smutskänsligt. Så från och med på torsdag kommer man att kunna använda löpbandet igen!

Löpbandet går inte att använda just nu

Vi har haft problem med att det låter när man kör den, förhoppningsvis är det bara ett kalibreringsfel men har inte tid att undersöka det närmare just nu =/

Det kommer uppdateringar såfort vi vet mer.

Löpbandet anländer på onsdag!

Om någon har möjlighet att hjälpa till mellan 10:00-14:00 hör gärna av dig till så återkommer vi när vi har en exakt tid. Det är inte säkert att vi kommer hinna montera den på onsdag, uppdatering följer.

Styrelsen söker nya medlemmar!

Vill du vara med och påverka styrelsen? Som styrelsemedlem får du vara med och påverka aktiviteter för hyresgästerna och ansvara för våra gemensamma lokaler så som bastu, gym, bibliotek etc. Just nu letar vi efter gymansvariga, festlokalsansvarig, kassör och informationsansvarig. Läs mer om posterna nedan. (Om en roll inte blir tillsatt kan vi behöva stänga ner respektive lokal eller område.)

 

Vad innebär det att vara med i styrelsen?

Vi har styrelsemöte en gång per månad för att stämma av hur det går inom varje område och ta upp frågor och idéer. Utöver det så gör man de uppgifter som krävs för att hålla igång sitt ansvarsområde, vilket varierar från post till post och man får arvode därefter. Dessutom får man som styrelsemedlem gratis tillgång till tjänsterna som annars kostar pengar: festlokal och gym.

Alla blir hörda i styrelsen och vi välkomnar alltid förbättringsförslag. Alla styrelsemedlemmar är vanliga dödliga och ingen tidigare erfarenhet krävs! Dessutom får du en bra merit genom att vara med i styrelsen.

 

Roller

Gymansvarig

Ser till att gymmet och dess utrustning är i bra skick och ansvarar för gymkontrakten.

Festlokalsanvarig

Har hand om bokningar av festlokalen och ser till att lokalen är i bra skick.

Kassör

Har hand om styrelsen pengar och bokföring.

Informationsansvarig

Informerar hyresgästerna om händelser och underhåller hemsidan och sociala medier.

 

Kontakta oss

Är du intresserad av att gå med eller vill du veta mer? Hör av dig till . Annars går det bra att bara dyka upp på vårt nästa möte den 8 december kl 18.30 i biblioteket (se karta). Lägg till eventet i din kalender här. Varmt välkommen!

          

Uppdatering om löpband

Börjar bli dags för en liten uppdatering om löpbandet. Det vi kollar på just nu är x-erfit 4000. Kortfattat letar vi efter en löpmaskin kring 15 000 – 20 000 SEK som har service/garanti för hyresgästföreningar. Har ni tankar/förslag hör gärna av er. Förhoppningsvis kan vi få en någorlunda snart samt införskaffa dörrmatta m.m så att man kan använda inneskor.

Senaste om gymlåset

Vi har tyvärr inte lyckats få tag på någon som kan fixa det innan helgen. Förhoppningsvis kan vi få hit någon på måndag.