Välkommen till Domus/Nyponet!

Studenhyresgästförening

Om Domus/Nyponet

 

Studenthyresgästföreningen Domus/Nyponet är en områdesförening för de boende på Domus och Nyponet. Vi har bland annat hand om våra gemensamhetslokaler som festlokalen, bastu och biblioteket och representerar Domus och Nyponets hyresgäster i Stockholms Studenthyresgästers Förening (SSF). SSF är en paraplyorganisation för samtliga områdesföreningar inom SSSB:s bestånd och dess huvudsakliga uppgifter är att hyresförhandla med SSSB och att driva boendefrågor.


Nyheter

Flytta på gymmaskiner

Vi behöver hjälp med att flytta ut några av gymmaskinerna för att få mer utrymme, har du möjlighet att hjälpa till skriv gärna upp dig på https://silurus.doodle.com/poll/zmk5cczu6c3pgqd9 .

Städdags och inneskor

Nu på torsdag (2016-01-21) är det städdag i gymmet, ca. 18:00-20:00, alla är såklart välkomna =)
Efter det kommer vi att införa endast inneskor i gymmet, det är för att underlätta städning och för att träningsmaskinerna ska klara sig bättre, speciellt löpbandet är väldigt smutskänsligt. Så från och med på torsdag kommer man att kunna använda löpbandet igen!

Löpbandet går inte att använda just nu

Vi har haft problem med att det låter när man kör den, förhoppningsvis är det bara ett kalibreringsfel men har inte tid att undersöka det närmare just nu =/

Det kommer uppdateringar såfort vi vet mer.