Bli medlem i gymmet! 😃

Som medlem i Domus/Nyponets gym fÄr du tillgÄng till en mÀngd olika utrustning, alla dedikerade till att hjÀlpa dig att nÄ dina trÀningsmÄl.

För det priset 600 SEK per Är fÄr du tillgÄng till vÄrt gym. Dessutom krÀver vi en deposition pÄ 500 SEK för nyckeln, som Äterbetalas vid ÄterlÀmnande av nyckeln. Betalning kan enkelt göras via Swish eller Plusgiro.

Innan du gÄr med, vÀnligen lÀs vÄra trivselregler och granska kontraktets avtal.

  • SDN Gym

Redo att gÄ med? Fyll bara i vÄrt formulÀr med dina uppgifter sÄ kommer vi att behandla din förfrÄgan sÄ snart som möjligt. VÀnligen notera att vi har ett begrÀnsat antal gymnycklar, sÄ vi kommer att godkÀnna förfrÄgningar baserat pÄ tillgÀnglighet. NÀr din förfrÄgan har godkÀnts kommer vi att skicka det elektroniska avtalet och komma med ytterligare instruktioner om hur du hÀmtar din nyckel.

En kommentar eller ett förslag? Vi vill höra frÄn dig! PÄ studentföreningen Domus/Nyponets gym Àr vi engagerade i att kontinuerligt förbÀttra vÄra faciliteter och tjÀnster för att bÀttre tjÀna vÄra medlemmar. Din konstruktiva feedback och dina förslag vÀrderas högt, sÄ Àgna en stund Ät att dela dem med oss genom att fylla i det hÀr formulÀret. Tack för att du hjÀlper oss att skapa den bÀsta möjliga gymupplevelsen för alla vÄra medlemmar.